Date de contact

Callia Cruise & Travel
Adresa: Brasov - Str Berzei Nr 4
Telefon: 0368 427 816
Mobil: 0720225542
Email: info@callia.ro


Cecilia MIHAITA Manager agentie de turism
0729 423 210


Ioana Cristiana BIRLA Agent de turism
0733 060 491Callia Cruise&Travel este o agenţie de turism înfiinţată în anul 2012 care se ocupa cu vanzarea produselor turistice ale celor mai mari turoperatori, însă creaza şi vacanţe personalizate în funcţie de cererea turiştilor. Cele mai cunoscute servicii vândute sunt biletele de avion, citybreak-urile si croazierele.
Managerul agenţiei se numeşte Cecilia Mihăiţă şi a înfiinţat firma în anul 2012, în urma absolvirii facultăţii de Inginerie şi Management în Industria Turismului la Universitatea Transilvania din Brasov, dar şi a altor cursuri de specializare cum ar fi Ticketing - Worldspan by Travelport şi Agent de turism transport turistic intern/internaţional. În prezent, firma are doi angajaţi, însă colaborează cu cele mai bune firme pe partea de web-design, contabilitate şi resurse umane, avand o grija deosebita in alegerea partenerilor sai.

Plus valoarea brandului Callia Cruise&Travel este dată de investiţia în diverse materiale puse la dispoziţie turiştilor şi chiar potenţialilor turişti, această investiţie reprezentând respectul pe care brandul îl are pentru clienţii săi.
În prezent, brandul este în plină dezvoltare, de aceea are doar două campanii de publicitate încheiate pe reţeaua de socializare Facebook.

Viziunea brandului este de a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi alege o vacanţă având la dispoziţie toate informaţiile necesare, reale şi complete puse la dispoziţie de consultanţii companiei pentru care abordarea principală este interesul faţă de client.

Callia Cruise & Travel a implinit 5 ani. Va multumim pentru increderea acordata!
Anul 2015 a insemnat pentru noi vise implinite, turisti multumiti si parteneri de incredere.
..Un an in care am oferit turistilor nostri cel mai bun raport calitate-pret..
..Un an in care am oferit servicii Complete Corecte, Transparente..
..Un an in care am trecut cu bine peste micile neplaceri..
..Un an in care ne-am straduit sa oferim turistilor nostri vacanta pe care au visat-o..
..Un an in care clientii ne-au devenit prieteni!
Va multumim prieteni dragi!
Va asteptam si in 2018 cu cele mai bune oferte. Asa cum v-am obisnuit, la noi veti gasi tarife cu TOATE TAXELE INCLUSE!
Formular de contact

Cod: code

* - campuri obligatorii