Sejur Egipt

Pret incepand de la 416 euro

Oferte turistice

Aqua Hotel Resort and Spa 4*
Aqua Hotel Resort and Spa este situat în regiunea turistică Sharm El Sheikh. Complexul oferă o zonă de plajă privată și 3 piscine în aer liber cu terasă la soare și cadă cu hidromasaj, inclusiv 2 piscine pentru copii.

Complexul are un centru spa și le oferă oaspeţilor masaje de relaxare. Pentru a rămâne sănătoși și în formă, aveţi la dispoziţie o sală de sport, iar alte activități sportive includ volei și mini-fotbal. Există, de asemenea, tenis de masă, darts și masă de biliard.

Restaurantul Panorama servește preparate din bucătăria internațională și oferă micul dejun, prânzul și cina. Mâncăruri italiene și fructe de mare sunt servite în restaurantul à la carte. Complexul are un bar sportiv britanic, Jive 1 Pub, și un bar la piscină.

Camerele au un balcon cu vedere la piscină. Există o zonă de relaxare cu o canapea și TV cu ecran plat. Baia include o cadă și articole de toaletă gratuite. Camere comunicante sunt disponibile.

  • center

Tariful include

Bilet avion charter,
taxe aeroport,
cazare 7 nopti
masa All Inclusive,
transfer de grup aeroport-hotel-aeroport,
asistenta turistica,
asigurare de calatorie.

Tariful nu include

Excursii optionale

Zile intrare

6.09-15.11

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.