Sejur Dubai

Pret incepand de la 459 euro

Oferte turistice

Hotel Cassels al Barsha 4*
Tip camera: STANDARD
Tip masa: BB
Hotelul Cassells Al Barsha se afla la o plimbare de 10 minute de Mall of the Emirates si ofera un acces usor la principalele zone comerciale din Dubai.
Camerele de la Cassells Al Barsha combina televizoare cu ecran plat de 32 inch si internet de mare viteza cu un mobilier elegant, fotografii alb-negru si o atmosfera ca acasa.

  • center

Tariful include

• bilet de avion Compania Fly Dubai (Emirates), Bucuresti – DUBAI – Bucuresti (ZBOR DIRECT)
• transfer aeroport – hotel – aeroport
• 7 nopti cazare hotel 4* si 5*
• Masa Mic dejun
• Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului

Tariful nu include

• taxele de aeroport 145 euro/persoana
• excursii optionale
• asigurare medicala de calatorie si storno
• taxa turistica “Tourism Dirham” care se achita doar la receptie: 15 AED/camera/noapte pentru hotelurile de 4*

Zile intrare

August
Septembrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.