Sejur Bulgaria

Pret incepand de la 183 euro

Nisipurile de aur

Hotel Odessos - 4 Bulgaria / Nisipurile De Aur


Descriere unitate cazare
Hotelul este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la 150 m de plaja.

Descriere camere
Camere duble, studiouri, apartamente, toate fiind dotate cu aer conditionat, TV cablu, uscator de par, baie cu cada, seif contra cost, balcon, mini bar.

Descriere masa oferita (verifica oferta pentru tipurile de masa oferite)
All Inclusive – mic dejun, pranz, cina bufet, snacks, cafea, inghetata, bauturi locale alcoolice si non alcoolice in intervalul 10.30 – 23.00.

Facilitati
Hotelul are un restaurant cu terasa in aer liber, lobby bar cu wireless gratuit, bar la piscina, animatie pe timpul zilei si seara, barbeque, sala de conferinte, casa de schimb valutar, room service, spalatorie. Piscina exterioara si interioara incalzita, sezlonguri si umbrele la piscina, masa de tenis, boccia, darts, animatie.

Facilitati copii
Piscina cu sectiune pentru copii, mini club, loc de joaca, animatie.


LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI PENTRU DESTINATIA BULGARIA.

  • Nisipurile de aur
  • center
  • Odessos Park Hotel
  • Odessos Park Hotel

Tariful include

- Cazare 7 nopti
- Masa All Inclusive

Tariful nu include

- transport autocar (din Brasov 45 euro/persoana)

Zile intrare

Zilnic in perioada: 15.08.2014-30.09.2014

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.