City Break Roma

Pret incepand de la 185 euro

Oferte turistice

Hotel Oly 4*
Via Santuario Regina Degli Apostoli 36, Eur, 00145 Roma
Hotelul Oly este situat într-o zonă liniștită din Roma, în cartierul de afaceri EUR, la 15 minute de mers pe jos de stația de metrou San Paolo. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness EGO, care include piscină.
Camerele Hotelului Oly sunt spațioase și oferă aer condiționat. Acestea au acces gratuit la internet prin cablu, un minibar şi un TV cu canale prin satelit și cu plată.
La Hotelul Oly vă puteţi începe ziua cu un bufet de mic dejun. Personalul este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi informaţii turistice și de călătorie utile.
Bazilica Sfântul Pavel este situată la mai puțin de 1 km de hotel, iar Colosseumul se află la numai 4 stații de metrou. Parcarea în aer liber este gratuită, iar garajul interior poate fi utilizat contra cost.

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- cazare 3 nopti
- bilet de avion
- bagaj de mana 10kg
- taxe de aeroport
- masa Mic Dejun

Tariful nu include

- asigurare medicala
- transfer

Zile intrare

Septembrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.