City Break Milano

Pret incepand de la 189 euro

Oferte turistice

Hotelul Gala 3*, Milano
Localizare
Hotelul Gala este situat intr-o zona linistita, rezidentiala a orasului, la numai câţiva metri de staţia de metrou March, pe linia 5 din Milano. La o scurta plimbare, se poate ajunge la celebra discoteca Alcatraz, dar si la statia de metrou care face legatura cu principalele zone de shopping.

Facilitati hotel
Hotelul este inconjurat de o gradina minunata si pune la dispozitia turistilor acces la internet WIFI, salon pentru mic dejun, parcare privata

Facilitati camere
Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV prin satelit, baie proprie, uscator de par, papuci. Unele dintre camere dispun suplimentar de minifrigider.

Sport si Divertisment
Personalul hotelului este foarte amabil si ofera informatii turistice necesare pentru un sejur minunat: recomandarea celor mai populare cluburi din zona, principalele zone de shopping si atractiile locale renumite.

Drinks & Food
Turistii pot servi micul dejun in cadrul salonului principal. Micul dejun bufet continental include cappuccino, produse de patiserie proaspete, şuncă şi brânză italienească.


sugestii de obiective turistice pentru vacanta dumneavoastra:

Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine. Cu o suprafata de 182 km patrati, Milano are 1,300 milioane de locuitori. Pe linga Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume. Principalele atractii turistice sunt: Domul din Milano, Galleria Vittorio Emanuelle II, Scala din Milano, Santa Maria delle Grazie, Tempio della Vittoria, Castello Sforzesco

1. Domul din Milano
Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist.

2. Galleria Vittorio Emanuelle II
Chiar in centrul orasului Milano, intre Dom si Teatrul Scala din Milano, se regaseste Galleria Vittorio Emanuele II construita intre anii 1865 si 1877. Galleria Vittorio Emanuele II este un alt monument construit in cinstea Regelui care a unificat Italia. Galeria reprezinta unul dintre cele mai vechi mall-uri, foarte eleganta si unde va puteti petrece o zi agreabila la cumparaturi. Cladirea este construita pe 4 etaje cu arcada dubla si o cupola luminoasa din sticla si fier.

3. Scala din Milano
Poate cea mai importanta Opera din lume, La Scala din Piazza della Scala, dispune de un proaspat renovat auditoriu din catifea rosie. Printre spectatori la aceste reprezentatii deosebite de opera italiana si balet se regasesc adeseori demnitari de rang inalt din intreaga lume. Daca vreti sa asistati la un spectacol la Scala din Milano trebuie sa rezervati bilete cu multa vreme inainte de inceperea stagiunii.

4.Santa Maria delle Grazie
Poate obiectivul turistic care atrage cei mai multi turisti in Milano este capodopera lui Leonardo da Vinci – Cina cea de
Taina. Datorita faptului ca biserica Santa Maria delle Grazie gazduieste o asa capodopera, biserica in sine este de multe
ori trecuta cu vederea, dar ea in sine este o comoara. Veche din secolul 15, Santa Maria delle Grazie prezinta o multime de inovatii arhitectonice si un dom impresionant.

5. Tempio della Vittoria
Tempio della Vittoria este un memorial din marmura ce se afla langa cazarma lui Garibaldi.

6. Castello Sforzesco - dupa Dom, Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950. Castelul a fost resedinta familiei de nobili Visconti din anul 1368 si mai apoi readus la splendoarea initiala prin restaurari de catre familia de aristocrati Sforza in anii 1450.

  • center

Tariful include

-Zbor dus-intors pe ruta Bucuresti - Milano si retur, compania Alitalia,
-taxele de aeroport
-3 nopti de cazare loc in camera dubla la Hotel Gala 3*
-mic dejun inclus

Tariful nu include

• Asigurarea de calatorie
• Intrarile la obiectivele turistice

Zile intrare

August
Septembrie
Octombrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.