City Break Barcelona

Pret incepand de la 240 euro

Oferte turistice

Hotel Auto Hogar 2*+ (recomandat)
Avenida Paral.lel, 64, 08001 Barcelona

Hotelul Auto Hogar este situat pe bulevardul Parallel, chiar vizavi de staţia de metrou Parallel şi la 10 minute de mers pe jos de bulevardul La Rambla. Oferă camere simple cu aer condiţionat şi baie proprie.

Unele dintre cele mai populare teatre din Barcelona se află la mai puțin 5 minute de mers pe jos de hotel, în timp ce dealul Montjuïc se găsește la 15 minute de mers pe jos. Centrul de expoziţii Fira este situat la numai puțin peste 1 km.

Restaurantul Hotelului Auto Hogar este deschis toată săptămâna și serveşte mâncăruri mediteraneene. Hotelul include şi o cafenea.

Recepţia hotelului oferă ziare gratuite şi poate aranja închirieri auto şi de biciclete.

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- Cazare 3 nopti
- Masa Mic Dejun
- Bilet de avion (TOATE TAXELE INCLUSE)

Tariful nu include

- asigurare medicala

Zile intrare

Octombrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.