Circuit Adriatic

Pret incepand de la 480 euro

Oferte turistice

Ziua 1 | Bucuresti – Belgrad

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Serbija 3* sau similar Belgrad.

Ziua 2 | Belgrad - Muntenegru

Mic dejun. Tur de oras ½ zi Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava şi Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru si vom ajunge in cursul serii in statiunea montana Kolasin. „O Elvetie neatinsa”, a scris in 1998 un ziarist german extaziat, dupa un sejur la Kolasin. Oraselul se afla „la nivel inalt”, la 960 m deasupra nivelului marii. Padurile, nesfarsitele pasuni, sunt completate de cascade si lacuri. Cazare Hotel Bianca 3* sau similar Kolasin, Muntenegru.

Ziua 3 | Kolasin – Canionul Tara- Podgorica – Cetinje - Budva

Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului Durmitor si a Canionului Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2.522 de metri ! Durmitor, care inseamna "adormit” intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe "Lista Patrimoniului Mondial" UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de km si are o adancime de 1.300 m, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite ! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje - capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala,muzee si galerii. Ne indreptam catre Budva, metropola turistica a Muntenegrului datorita numeroaselor plaje si a peisajelor de vis, care imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe linga minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Cazare Hotel Aleksandar 3* Budva sau similar.

Ziua 4 | Fiordul Kotor - Dubrovnik, Perla Adriaticii

Mic dejun. Mic dejun.Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul Fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare Hotel Astarea 3* sau similar Mlini-Dubrovnik.

Ziua 5 | Dubrovnik – Ston & Insula Korkula

Mic dejun. Optional, vizitarea pitorescului orasel medieval Ston, un veritabil orasel fortareata ale carui ziduri fortificate au o circumferinta de 5 km. Continuam excursia traversand valurile Adriaticii spre Insula Korkula – locul natal al marelui navigator Marco Polo. Vizitam orasul Korkula - un oras istoric fortificat situat pe coasta de est a insulei. Orasul merita vizitat, fiind incarcat de istorie si marturii ale acesteia: Catedrala Sf. Marcu (construita intre 1301-1806) in stil romano-gotic, Manastirea Franciscana din secolul al XV-lea, Palatul fostilor guvernatori venetieni, palatele din secolele XV si XVI ale nobililor comercianti si fortificatiile masive ale orasului. Cazare Hotel Astarea 3* Mlini-Dubrovnik.

Ziua 6 | Dubrovnik – Split – Plitvice

Mic dejun. Din Dubrovnik ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajugand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din secolul al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare Hotel Park 3* in Bihac.

Ziua 7 | Plitvice – Zagreb

Mic dejun. Mic dejun. Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb - un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secesionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala - o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare Hotel Holiday 3* Zagreb.

Ziua 8 | Zagreb – Lacul Balaton – Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre capitala Ungariei – Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul Lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

Ziua 9 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

  • center

Tariful include

• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 1 noapte la Belgrad, Hotel Serbija 3*
- 1 noapte la Kolasin, Hotel Bianca 3*
- 1 noapte in Budva, Hotel Aleksandar 3*
- 2 nopti in Mlini-Dubrovnik, Hotel Astarea 3*
- 1 noapte la Bihac, Hotel Park 3*
- 1 noapte la Zagreb, Hotel Holiday 3*
- 1 noapte la Budapesta, Hotel Expo Congress 4*
• Tururi de oras la Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Split, Zagreb, Budapesta
• Tur de oras cu Ghid local la Dubrovnik
• Excursie la Parcul National Plitvice
• Excursie la Parcul National Durmitor si la Canionul Tara

Tariful nu include

• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Supliment pentru 7 cine, 55 €/persoana (tot programul mai putin Budapesta)

Zile intrare

30 septembrie 2014

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.