Sejur Turcia

Pret incepand de la 658 euro

Oferte turistice

SEJUR TURCIA – BELEK 2014

Belek Beach 5*, Ultra All Inclusive
Situat chiar lângă plajă, Hotelul Belek Beach Resort oferă piscine, Wi-Fi gratuit şi centru spa şi de wellness. Acesta are camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi balcon.
Toate camerele de la Belek Beach Resort sunt decorate simplu și modern. Acestea includ zonă de relaxare şi baie privată cu uscător de păr. Majoritatea camerelor au vedere la mare. Există teren de joacă pentru copii. De asemenea, hotelul oferă debarcader.
Restaurantul Aspendos servește preparate tradiționale și internaționale tip bufet. Printre restaurantele à la carte de la Hotel Belek Beach Resort se numără resturantul italian Flamingo și restaurantul turcesc Sofra. Puteţi savura şi gözleme de casă (o clătită tradiţională turcească) la snack bar.
Baie turcească, saună și masaj sunt oferite la centrul spa și de wellness. De asemenea, puteți practica sporturi nautice sau puteți juca darts, biliard și volei la hotel. În plus, puteți vedea broaștele țestoase Caretta caretta dacă vizitați hotelul în timpul sezonului de împerechere al acestei specii.
Aeroportul din Antalya se află la 1 oră de mers cu mașina. Există parcarea privată gratuită.

ORAR DE ZBOR – CHARTER BLUE AIR
BUCURESTI - ANTALYA(JOI)
OTP-AYT 07:45-09:35
AYT-OTP 16:20-18:10


LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI PENTRU DESTINATIA TURCIA

  • center
  • center
  • center
  • center
  • center

Tariful include

• transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Antalya si retur
• 7 nopti cazare
• masa Ultra All Inclusive
• transfer aeroport – hotel – aeroport
• asistenta turistica
• taxele de aeroport si catering: 95 EUR/ persoana (obligatorii)
• reducere First Booking aplicata la cazare (inclusa in sau adaugata la pretul pachetului/persoana)

Tariful nu include

• asigurarea medicala

Zile intrare

07.08.2014
14.08.2014
21.08.2014
28.08.2014
04.09.2014
11.09.2014
18.09.2014

Documente utileREZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.