Sejur Cipru

Pret incepand de la 358 euro

Oferte turistice

Petrou Bros Hotel Apartments 2*
Petrou Aparthotel este un hotel proprietate de familie, self-catering, care vă oferă cazare confortabilă la preţuri accesibile, în centrul oraşului Larnaca din Cipru.

Veţi fi încântaţi de atmosfera relaxată şi prietenoasă a hotelului, care vă asigură un sejur de neuitat. Toate apartamentele sunt confortabile şi curate, au aer condiţionat şi dispun de bucătărie, frigider şi sală de baie.

Petrou Bros vă oferă acces gratuit la terenurile de tenis din Larnaca în timpul dimineţii, care se află la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Bucuraţi-vă de multe zile însorite pe plajele lungi de nisip din Cipru, situate la numai 2 minute de mers pe jos. Acolo vă aşteaptă numeroase restaurante şi baruri de-a lungul impresionantei faleze din Larnaca.

Hotelul este la numai 10 minute de aeroportul internaţional din Larnaca, fiind amplasat în inima oraşului Larnaca. În vecinătate, veţi găsi o gamă impresionantă de atracţii, inclusiv Lacul de Sare, 2 forturi şi portul de agrement.

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE OFERTE SOCIALE PENTRU DIVERSE DESTINATII SI PERIOADE.

  • center

Tariful include

- Cazare 7 nopti
- Masa demipensiune (Un pahar cu vin sau bautura racoritoare in timpul meselor si apa minerala)
- Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
- 2 excursii de 1/2 zi (Larnaka&Lefkara, Ayia Napa - Capo Greko)
- Bilet avion Otopeni-Larnaca-Otopeni (compania Tarom)
- Taxe aeroport
- Asistenta turistica in limba romana
- BONUS: Asigurare medicala de calatorie

Tariful nu include

Excursii optionale si intrarile la obiective
Cheltuieli personale, bacsisuri

Zile intrare

03.10.2014 - 28.11.2014

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.