Corporate Travel & Events

Corporate Travel & Events

"Making people successful in a changing world"
OFERTA CORPORATE

Callia Cruise&Travel este o agenţie de turism înfiinţată în anul 2012 din pasiune pentru turism. Misiunea noastra este de va a oferi servicii de calitate la preturi avantajoase, iar unul dintre obiectivele noastre este sa dezvoltam o relatie “friendly” si de durata. Ne propunem sa va oferim un pachet de servicii care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra, astfel incat sa va puteti axa strict pe activitatile necesare dezvoltarii afacerii dumneavoastra.

Oferta noastra CORPORATE cuprinde:
 Cazari,
 Bilete de avion / tren,
 Transferuri,
 Rent a car,
 Evenimente culturale şi sportive,
 Asigurări medicale de calatorie,
 Asistenţă în obţinerea vizei,
 Organizarea de şedinţe, seminarii, conferinţe si teambuilding.
Va putem oferi toate aceste servicii atat in tara cat si in intreaga lume.
Echipa noastra este formata din personal tanar, calificat si dedicat turismului, fiind mereu la dispozitia clientilor si partenerilor de business.
Mai mult, noi ne putem ocupa si de vacanta dumneavoastra. Ce va putem oferi?
 Sejururi
 Circuite
 CityBreak
 Croaziere
 Destinatii exotice
Pentru orice companie este important să aibă un consultant foarte bun şi un partener de încredere şi de aceea Callia Cruise & Travel se concentrează pe segmentul de business.

  • Corporate Travel & Events

Tariful include

Cazari,
Bilete de avion / tren,
Transferuri,
Rent a car,
Evenimente culturale şi sportive,
Asigurări medicale de calatorie,
Asistenţă în obţinerea vizei,
Organizarea de şedinţe, seminarii, conferinţe si teambuilding.

Tariful nu include

Sejururi
Circuite
CityBreak
Croaziere
Destinatii exotice

Zile intrare

LA CERERE PUTEM FURNIZA TARIFE PENTRU PERIOADA SOLICITATA

Documente utileREZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.