City Break Praga

Pret incepand de la 239 euro

Oferte turistice

CITY BREAK
PRAGA

Sejur 4 nopti/ 5 zile

Datorita istoriei sale epice, Praga a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii si una dintre atractiile turistice cele mai cautate. Multitudinea de muzee, de colectii de arta, palate si castele reprezinta apogeul culturii unui oras care imbina foarte bine traditionalul cu modernul.
Centrul orasului Praga este alcatuit din patru districte, intinzandu-se de ambele parti ale raului Vltava: Orasul Nou si Piata Wenceslas; Orasul Vechi si Piata Orasului Vechi; Cartierul Evreiesc si Cartierul Lesser, in care se afla Castelul Praga.

Hotel Olympik 4*
Localizare: hotelul este situat in districtul 8 - Praha Karlin, la 10 minute distanta de mers pe jos fata de Piata Wenceslas.
Facilitati hotel: hotelul oferta restaurant, parcare, bar.
Facilitati camere: camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV-sat, telefon, radio, mini bar, safe, uscator de par.

ORAR DE ZBOR – compania Czech Airlines
Bucuresti Otopeni 15:35 – Praga 16:30
Praga 12:05 - Bucuresti Otopeni 14:55
Nota: Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data de emitere a biletelor de avion


LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti / zbor cu compania CSA
- Cazare 4 nopti cu mic dejun inclus la Hotel Olympic 4*
- Taxe de aeroport
- BONUS: Tur pietonal cu ghid vorbitor de limba romana (ziua 2 ora 11:00)

Tariful nu include

• Transferul aeroport – hotel – aeroport (aproximativ 60 EUR/ 2 pers/ dus-intors; 95 EUR/ 3 – 5 pers/ dus-intors);
• Asigurarea medicala de calatorie

Zile intrare

Octombrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.