City Break Paris

Pret incepand de la 192 euro

Oferte turistice

Timhotel Boulogne Rives De Seine 2* , Paris

Hotelul Timhotel Boulogne Rives de Seine este situat în apropiere de terenul de tenis Roland Garros, chiar lângă centrul Parisului. Acesta oferă camere cu acces gratuit la Wi-Fi şi TV cu ecran plat cu recepţie prin satelit.

Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi şi oferă gratuit ziare zilnice. De asemenea, hotelul oferă în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet.

Hôtel Timhotel Boulogne Rives de Seine este amplasat foarte aproape de Parc des Expositions şi Porte de Versailles. De asemenea, puteţi ajunge în centrul Parisului în mai puţin de 30 minute, folosind transportul public.


BILET DE AVION BLUE AIR
Plecare 16.08.2014
Bucuresti (OTP) 07:55 Paris (Beauvais) (BVA) 10:05
Intoarcere 18.08.2014
Paris (Beauvais) (BVA) 10:40 Bucuresti (OTP) 14:30

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- Cazare 2 nopti
- Mic dejun
- Bilet de avion (toate taxele incluse)

Tariful nu include

- asigurare medicala

Zile intrare

16 august

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.