City Break Londra

Pret incepand de la 220 euro

Oferte turistice

Corner House Hotel 3*
Adress: 201, Camden Road, Camden, Londra, NW1 9AA

Situat pe Camden Road, la 10 minute de Centrul Londrei. Hotelul Corner House, proprietate de familie, este la o plimbare de 20 de minute de Camden Market. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit, mic dejun continental şi o recepţie deschisă nonstop.

Camere luminoase şi aerisite au podele din lemn neacoperite şi sunt decorate cu lucrări de artă individuale. Toate camerele au un birou spaţios, facilităţi de ceai/cafea şi o baie privată cu un uscător de păr.

Micul dejun continental tradiţional este servit zilnic în sera mare cu sală de mese. Opţiunile de mic dejun includ cafea proaspătă, o selecţie de cereale şi sucuri de fructe.

Hotelul Corner House este la o plimbare de 10 minute de Kentish Town şi la o călătorie cu autobuzul de doar 10 minute de Gara Kings Cross. Stadionul de fotbal Emirates este la doar 1,6 km.

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- Cazare 3 nopti
- Mic dejun
- Bilet de avion (toate taxele incluse)

Tariful nu include

- Asigurare medicala

Zile intrare

19 septembrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.