City Break Larnaca

Pret incepand de la 235 euro

Oferte turistice

Amorgos Boutique Hotel 3*, Larnaca, Cipru

Situat convenabil în centrul localităţii Larnaca, acest hotel la modă, de tip boutique, oferă cazare contemporană cu parcare gratuită, la doar 100 de metri de plajă şi de centrul comercial.
Amorgos Boutique Hotel are o varietate de camere moderne şi elegante, la dispoziţia dumneavoastră. Personalul vă oferă o primire călduroasă, iar la sosirea dumneavoastră veţi primi fructe, vin şi apă minerală din partea casei. La Amorgos puteţi de asemenea beneficia de parcare gratuită.
Fiecare cameră este proiectată individual şi amenajată cu ţesături bogate şi mobilier de design contemporan. O atenţie specială a fost de asemenea acordată confortului dvs., iar calitatea saltelelor şi pernelor sunt de cele mai înalte standarde, astfel încât să beneficiaţi de o noapte de somn bun.
Amorgos Boutique Hotel este la doar câţiva paşi de principalele atracţii din Larnaca şi o mare varietate de restaurante şi baruri, precum şi de celebra Promenadă cu Palmieri din Larnaca. După o zi de cumpărături, vizitare a obiectivelor turistice sau întâlniri, vă puteţi relaxa la hotelul Amorgos în îmbietorul Cocktail-Bar şi Lounge.

LA CERERE PUTEM FURNIZA SI ALTE HOTELURI, PERIOADE SAU DESTINATII

  • center

Tariful include

- Cazare 3 nopti
- Mic dejun
- Bilet de avion (toate taxele incluse)

Tariful nu include

- asigurare medicala

Zile intrare

Septembrie

REZERVARE

PENTRU ALTE HOTELURI, DESTINATII SAU PERIOADE VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Completati numarul de pasageri: Adulti (>18 ani) Copii (2-11 ani) Bebelusi (<2 ani).
In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa sunati la numarul +4 0368 427 816.

*Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC CALLIA CRUISE & TRAVEL SRL este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 29304 si prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document, avand ca scop colectarea datelor pentru emiterea biletelor de avion , furnizarea de servicii turistice si a serviciilor de cazare. Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii nostri contractuali din tara si/sau strainatate. Administrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară pentru furnizarea serviciilor de mai sus sau pentru o durata de 5 ani de la data incheierii contractului. Dacă, pe viitor, compania va fi achiziţionată de o terţă parte, este posibil ca datele să fie transmise pentru continuarea fără probleme a activităţii de afaceri. Furnizăm datele dumneavoastră autorităţilor competente şi forurilor de judecată la cerere şi în cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia relevanta.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.